کلاهبرداری | کلاهبرداری جدید | کلاهبرداری با دلار

هشدار برای دارندگان دلار! | مراقب شیوه جدید کلاهبرداری باشید

هشدار برای دارندگان دلار! | مراقب شیوه جدید کلاهبرداری باشید
کدخبر : 560633

شیوه جدیدی از کلاهبرداری با دلار شکل گرفته است که ببایئ مراقب آن بود. جزئیات کلاهبرداری جدید را در ادامه مطلب ببینید.

کلاهبرداری جدید با دلار شکل گرفته است. مراقب کلاهبرداری با دلار باشید. کلاهبرداری امروزه شکل های متفاوتی پیدا کرده است. کلاهبرداری بوسیله دلار م یتواند صدمات مالی زیادی به شما وارد کند.

در روز‌های اخیر پیامک‌هایی با مضامین ارزی به شهروندان ارسال شد که در آنها نسبت به حمل و نگهداری ارز فاقد صورت‌حساب رسمی اخطار داده شد.

با توجه به سیاست‌های ترکیبی بانک مرکزی و نهاد‌های قضایی هشدراهایی در خصوص دلار از طریق پیامک به شهروندان گوشزد شد.

به نقل از دنیای اقتصاد، در ماه‌های گذشته اخباری حاکی از دستگیری معامله‌گران غیر‌رسمی ارز توسط نهاد‌های انتظامی منتشر ‌‌شد که نشانگر همکاری قوه‌قضائیه و بانک مرکزی در زمینه کاهش نوسانات ارزی بود.

کلاهبرداری

به عقیده بسیاری از فعالان بازار ارز سیاست‌های ترکیبی بانک مرکزی درحال نتیجه بخشی بوده و از حجم معاملات غیر رسمی ارز به میزان قابل توجهی کاسته شده است.

روز گذشته نرخ شاخص بازار ارز در مسیر ثبات کانال ۳۱ هزار تومانی باقی ماند و با حدود ۳۰ تومان افزایش نسبت به نرخ روز دوشنبه به رقم ۳۱ هزار و ۳۸۰ تومان رسید. قیمت هر قطعه سکه طلا ضرب امامی نیز در بازار روز گذشته در سطح قیمتی ۱۵ میلیون و ۵۰ هزار تومان ثبت شد.

دیروز سه‌‌شنبه ۲۱ تیر ماه نرخ دلار در کریدور ثبات کانال ۳۱ هزار تومانی باقی ماند. پس از اجرای سیاست‌های تسهیلگرانه در زمینه خرید و فروش ارز با نرخ توافقی، از ابتدای تیر ماه تاکنون، از حجم معاملات غیر رسمی اسکناس‌های خارجی کاسته شده و همین امر توانسته به کمتر شدن نوسانات نرخ ارز کمک کند. روز گذشته هر برگ اسکناس دلار آزاد در حوالی سطح قیمتی روز دوشنبه یعنی رقم ۳۱ هزار و ۳۵۰ تومان فعالیت خود را آغاز کرد.

قیمت دلار چقدر است؟

با گذشت چند ساعت از معاملات بازار روز سه‌شنبه نوسان قابل توجهی در نرخ شاخص ارزی رخ نداد. اما در معاملات عصر این روز بود که قیمت دلار با نوسانات افزایشی اندک به رقم ۳۱ هزار و ۳۸۰ تومان رسید. این در حالی است که طبق مشاهدات به عمل آمده از روند قیمت این ارز در روز‌های گذشته این نهمین روز حضور نرخ دلار در کریدور قیمتی ۳۱ هزار و ۵۰ تا ۳۱ هزار و ۴۰۰ تومانی است.

کلاهبرداری

از جمله اتفاقات قابل توجه بازار ارز در روز‌های اخیر نیز می‌توان به هشدار‌های دستگاه قضا به دارندگان اسکناس‌های خارجی از طریق پیامک اشاره کرد.

در روز‌های گذشته برخی از هموطنان پیامکی تحت عنوان پیشگیری دریافت کرده‌اند که در آن به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه نوشته شده است که: عرضه، حمل یا نگهداری ارزِ فاقد صورت‌حساب خرید معتبر یا فاقد مجوز ورود توسط اشخاصی غیر از صرافی، بانک یا موسسه مالی اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی، قاچاق ارز محسوب می‌شود.

در ماه‌های پیشین نیز اخبار دستگیری تعدادی از معامله‌گران غیررسمی بازار ارز نشانگر حمایت نهاد‌های قضایی از سیاست‌های بانک مرکزی بود. به عقیده بسیاری از فعالان بازار ارز کاهش حجم معاملات غیر‌رسمی و عدم خروج نرخ شاخص ارزی از کریدور ثبات کانال ۳۱هزار تومانی نیز در راستای همین سیاست‌های ترکیبی نهاد‌های بازار‌ساز و قضایی صورت گرفته است.

روز گذشته قیمت هر قطعه سکه طلا ضرب امامی با حدود ۲۲۰ هزار تومان کاهش نسبت به نرخ روز دوشنبه به سطح قیمتی ۱۵ میلیون و ۵۰ هزار تومان رسید.

کلاهبرداری

دختر ۱۹ ساله روستایی کلاهبردار حرفه‌ای از آب درآمد!

فردی با مراجعه به پلیس از برداشت غیرمجاز ۸۰ میلیون تومان از حساب بانکی‌اش خبر داد و گفت: پیامکی از سامانه ابلاغ الکترونیکی قوه قضائیه (سامانه ثنا) برایم ارسال شد با عنوان «علیه شما در دادسرای عمومی و انقلاب شکایت شده، برای مشاهده متن شکوائیه می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید» اما وقتی وارد لینک شدم ناگهان حسابم خالی شد.

سرهنگ فرهاد آراوند، فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان (استان بوشهر) در تشریح این خبر گفت: پس از این شکایت بلافاصله بررسی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و مشخص شد که فردی کلاهبردار اقدام به ارسال پیامکی کرده که حاوی لینک جعلی بوده و به محض کلیک کردن قربانی برای مشاهده شکوائیه، گوشی وی آلوده به یک بدافزار شده است.

کلاهبرداری

وی تصریح کرد: پس از آلوده شدن گوشی قربانی دو اتفاق مهم رخ می‌دهد که در مرحله نخست همین پیامک از شماره همراه قربانی به‌صورت انبوه برای افرادی دیگر ارسال شده و دیگران را در این چرخه کلاهبرداری دخیل می‌کند.

سرهنگ آراوند ادامه داد: در مرحله بعد زمانی که قربانی برای مشاهده شکوائیه خود وارد لینک می‌شود باید مبلغی اندک مثل ۲ هزار تومان را پرداخت کند که در این زمان به درگاه پرداخت جعلی بانکی هدایت شده و اطلاعات بانکی وی به سرقت می‌رود. در این پرونده از حساب قربانی به همین روش مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال برداشت غیرمجاز صورت گرفته است. در ادامه و پس از بررسی‌های تخصصی، متهم که خانمی ۱۹ ساله و ساکن یکی از استان‌های مرکزی کشور بود، شناسایی، دستگیر و تحویل مقام‌های قضایی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان با بیان اینکه موضوع ارسال پیامک‌های جعلی منتسب به نهادها و سازمان‌های دولتی همچنان در حال قربانی گرفتن است، گفت: بهتر است مردم بدون اعتنا به لینک موجود در پیامک‌ها به سایت رسمی آن سازمان مانند دادگستری که به آدرس adliran.ir است مراجعه کنند و از همان جا به صفحه سامانه ثنا ورود پیدا کنند و از باز کردن لینک‌های جعلی که برای آنها ارسال می‌شود خودداری کنند تا مورد کلاهبرداری واقع نشوند.

منبع: تجارت نیوز/همشهری آنلاین

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

خبر داغ روز

ارسال نظر: