شهر پایدار با نگاه سیستمی و تعاملی به نیازهای تمام اقشار ایجاد می شود

شهر پایدار با نگاه سیستمی و تعاملی به نیازهای تمام اقشار ایجاد می شود
شهر پایدار با نگاه سیستمی و تعاملی به نیازهای تمام اقشار ایجاد می شود

سعید اکبریان در همایش روز ملی شهرسازی با ادای احترام به کودکان و ساکنان به شهادت رسیده در اثر حملات رژیم صهیونیستی در غزه، اظهار کرد: مهندسان شهرسازی در شهری مانند قشم باید ضمن توجه به نیاز تمامی اقشار جامعه، برای تمامی سلیقه ها از جمله ساکنان و گردشگران برنامه ریزی کنند.

وی ادامه داد: احساس نیاز میان تمامی شهروندان برای رفع مشکلات شهری، مساله ای است که می تواند به ساخت شهر پایدار و توسعه یافته در آینده نزدیک کمک کند.

دیگران چه می خوانند:

معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم نقش فعالیت های فرهنگی را مانند روج در کالبد شهرهای مختلف دانست و افزود: متخصصان شهرسازی در حوزه های مدیریت شهری و زیرساخت ها برای تمامی حوزه ها و نیازهای شهروندان برنامه ریزی می کنند.

به گفته اکبریان؛ تضاد منافع در اخذ تصمیمات شهری ممکن است مشکل ساز باشد و وظیفه اصلی مهندسان شهرسازی این است که با شناسایی و رفع این مشکلات فضای زیستن مناسبی را برای تمامی شهروندان و ایجاد شهرهای پویا فراهم کنند.

وی در پایان با بیان اینکه بسیاری از انسان شناسان و جامعه شناسان شهرها را مرکز تمدن سازی برای بشر می دانند؛ خاطرنشان کرد: ایجاد توازن و تعامل با بخش های مختلف در شهرسازی با نگاه به نیازهای اصلی اقشار برای ایجاد شهرهای انسان محور و توسعه یافته حرف اول را می زند.

رییس شورای اسلامی شهر قشم نیز در این همایش گفت: آغاز فعالیت شوراها و فرآیند مشورت پذیری و نظرخواهی باید در دوران کودکی آغاز شود تا ضمن آموزش بتوان از نظرات و پیشنهادات تمامی اقشار جامعه استفاده کرد.

حبیب بازماندگان با اشاره به نیاز مجتمع های تجاری شهر قشم به اتاق مادر و کودک جهت خدمات دهی بهتر به گردشگران و ساکنان، تصریح کرد: نیازهای متعددی برای توسعه، زیباسازی و پویایی در شهر قشم مشاهده می شود و امیدوار هستیم با برنامه ریزی مناسب برای رفع آنها اقدامات مثبتی از سوی شهرداری صورت بگیرد.

مدیر پروژه های شهر دوستدار کودک نیز در این همایش گفت: ایجاد شهرهای دوستدار کودک در کشور نیازمند مطالبه گری و گفتمان سازی توسط خانواده هاست.

موسی پژوهان ادامه داد: کودکان در نظام مدیریت شهری به عنوان نسل آینده ساز از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و امیدواریم با برنامه ریزی و سیاست گذاری نظام مدیریت شهری این موضوع برای تبدیل به یک مطالبه عمومی برای خانواه ها شود.

وی با برشمرده ویژگی های شهر دوستدار کودک، افزود: در مدیریت شهری و برنامه ریزی های کلان هر چقدر برای کودکان هزینه شود، برای آینده شهر و سالمندان و برای جوانان و نوجوانان آینده، سرمایه گذاری صورت گرفته است.

مدیر پروژه های شهر دوستدار کودک در پایان خاطرنشان کرد: بومی سازی طرح اجتماعی ایجاد شهر دوستدار کودک با توجه به نیازهای جامعه محلی از مهمترین برنامه ها و رویکردهای لازم اجرای آن به شمار می رود.

 

شهر پایدار با نگاه سیستمی و تعاملی به نیازهای تمام اقشار ایجاد می شود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟