منطقه ویژه لامرد مستعد ایجاد پارک های شیمی معدنی و طرح های دانش بنیان است

منطقه ویژه لامرد مستعد ایجاد پارک های شیمی معدنی و طرح های دانش بنیان است
منطقه ویژه لامرد مستعد ایجاد پارک های شیمی معدنی و طرح های دانش بنیان است

شاهمیرزایی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، به منظور بازدید و بررسی روند عملیاتی طرح های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی لامرد در این کانون صنعتی و معدنی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد، با توجه به استقبال سرمایه گذاران صنعت پتروشیمی از این کانون صنعتی، مهندس شاهمیرزایی معاون وزیر نفت به همراه معاونین به منظور بازدید میدانی و بررسی روند پیشرفت پروژه ها در منطقه ویژه اقتصادی لامرد حضور یافتند.

دیگران چه می خوانند:

در نشست تخصصی که با حضور مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، نماینده لامرد و مهر در مجلس، امام جمعه، فرماندار، مدیران و مجریان طرح های پتروشیمی برگزار شد، مهندس شاهمیرزایی امروز را روز ویژه‌ای در تاریخ منطقه ویژه اقتصادی لامرد دانست.

وی نزدیکی این منطقه به بنادر پارسیان و عسلویه و آبهای آزاد خلیج فارس را از جمله مزیت های این منطقه برشمرد.

مهندس شاهمیرزایی افزود: مناطق ویژه لامرد و پارسیان و عسلویه می‌توانند فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فرصت‌های اشتغال را در این مناطق و مناطق همجوار تکمیل کنند.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با اشاره به چشم اندازی که برای اجرای طرح‌های معدنی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد ترسیم شده تصریح کرد: یکی از مناسب‌ترین برنامه‌های آینده صنعت پتروشیمی احداث پارک‌های شیمی معدنی و اجرای طرح‌های دانش بنیانی مثل  تولید کاتالیست‌ها است.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه کانی‌هایی که مورد نیاز است از فلزاتی است که در ساخت کاتالیست‌ها به کار می‌رود و کارخانجات آن در منطقه ویژه اقتصادی لامرد فراهم است، بنابراین در این زمینه می‌توان برای تولید آن در منطقه برنامه‌ریزی کرد.

این مقام عالی وزارت نفت، اظهار داشت: خوشبختانه وجود ذخایر عظیم هیدروکربنی و گازی در این منطقه می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی فراهم کند.

مهندس شاهمیرزایی با اشاره به ناترازی منابع انرژی از جمله گاز اظهار امیدواری کرد: با کشف بزرگترین میدان گازی خشکی کشور در مجاورت منطقه ویژه اقتصادی لامرد که در سفر وزیر نفت از آن رونمایی شد، نوید خوبی برای تخصیص بخشی از گاز و پایه انرژی به واحدهای پتروشیمی و نیز تحول بزرگ در اقتصاد منطقه است.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ایجاد کریدور ریلی میان این منطقه و بندر پارسیان و عسلویه را ضروری دانست و افزود: این خط ریلی می‌تواند سرعت توسعه گذاری را مضاعف کند.

شاهمیرزایی اظهار کرد: سیاست اصولی دولت سیزدهم و راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی اتخاذ کرده تکمیل زنجیره است، یعنی حرکت از تولید محصولات پایه پتروشیمی مثل متانول و سایر محصولات پایه تا انتهای زنجیره است.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین موضوع که پیگیری می‌کنیم بومی‌سازی تمامی کاتالیست‌هاست مورد نیاز صنعت پتروشیمی است و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با هدف ایجاد ارزش افزوده در این زمینه برنامه های اصولی را در دستور کار قرار داده است.

مهندس شاهمیرزایی با استقبال از اجرای طرح‌های کوچک مقیاس در صنعت پتروشیمی، اظهار کرد: خوراک مورد نیاز صنعت پتروشیمی خوشبختانه در منطقه عسلویه به وفور فراهم است و از اینجا می‌توان محصولات میان زنجیره پتروشیمی تولید کرد و به نقاط مرکزی کشور برای تولید کالاها و محصولات در سایر صنایع انتقال داد.

وی، سرمایه‌گذاری برای تکامل صنعت پتروشیمی را یک جهاد و وظیفه شرعی و قانونی دانست.

در این نشست کورش فتاحی مدیر عامل، موسی موسوی نماینده لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام آزاد امام جمعه و خضری فرماندار همچنین مهندس کارگر مدیر عامل پتروشیمی هرمز به صورت تخصصی به ایراد سخن پرداختند.

 

منطقه ویژه لامرد مستعد ایجاد پارک های شیمی معدنی و طرح های دانش بنیان است

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟