پرویز پرستویی | اخبار پرویز پرستویی | حواشی پرویز پرستویی | ورزش پرویز پرستویی | اخبار هنرمندان

دوئل پرویز پرستویی و مرد سیاسی | پرویز پرستویی حسن عباسی را تیر باران کرد

دوئل پرویز پرستویی و مرد سیاسی | پرویز پرستویی حسن عباسی را تیر باران کرد
کدخبر : 560174

پرویز پرستویی در واکنش به صحبت های جنجالی حسن عباسی درباره فوتبالیست ها با انتشار یک پست در اینستاگرام خود جواب او را داد.

پرویز پرستویی اینستاگرام را منفجر کرد. پرویز پرستویی نسبت به توهین حسن عباسی به فوتبالیست ها واکنش نشان داد. پرویز پرستویی از خجالت حسن عباسی درآمد. پرویز پرستویی فعال ترین بازیگر اینستاگرام است.

پرویز پرستویی با انتشار ویدئوی صحبت های حسن عباسی درباره فوتبالیست ها و توهین به این قشر نوشت:

آقای حسن عباسی

امشب شب جمعه است

اولا: روح همه شهدا شاد و یادشان گرامی

راستی شما شهید ((مهدی رضایی مجد)) و می شناسید؟ فوتبالیست بزرگی بود ((کاپیتان تیم ملی جوانان ایران در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به شهادت رسید))

۲۵۰۰ خانواده شهدای فوتبال داریم

شما که لیاقت شهادت نداشتید

دوما:

شما چرا اینقدر با وقاحت حرف میزنید؟

چه کسی این تریبون و به شما داده که گستاخانه به فوتبالیست ها می تازید؟

سوما:

فوتبالیست ها لمپن و...یوث نیستند!

اگه پول درشت می گیرند نوش جونشون

اگه راست میگید یک بار دور زمین فوتبال استادیوم آزادی راه برید نمیخاد بِدَوید

یادم میاد وقتی تیم ملی فوتبال، در جام جهانی در مقابل آمریکا و استرالیا بازی کرد و پیروز شد از خود رهبری گرفته تا رئیس جمهور تبریک گفتند حالا مردم که بماند.

چرا اینقدر پرت و پلا میگید؟

نصف بیشتر طرفداران فوتبال که استادیوم هارو پُر میکنند خانواده هایشان موُمِن و چادری هستند

حتی خانواده خود فوتبالیست ها ،مادر علی انصاریان و میشناسید؟چادری و مدرس قرآن است!

ما در فوتبالیست ها نوحه خوان و قاری قرآن هم داشتیم

سید احمد خمینی هم فوتبالیست بود

شما چرا شهید نشدید؟

چی شده ؟

اصلا شمارو چه به فوتبال ؟

اگه فوتبال نبودید میدونید چقدر به تعداد معتادین اضافه می شد؟

ما،در فوتبال تحصیل کرده ها وبزرگانی چون:

جدیکار

شیرزادگان

همایون بهزادی

ناصرخان حجازی

حسین کلانی

مهراب شاهرخی((با افتخار در باشگاه کارگران شاگرد زنده یاد بودم))

پرویز قلیچ خانی

عزیزاصلی

علی پروین

علی دایی

علی کریمی

مهدوی کیا

کریم باقری

قلعه نوعی

و......داشتیم و داریم که شما به گرد پاشون نمی رسید

چی شده ؟

کمی ادب داشته باشید

جمله های شما پُر از هتک حرمت ،افترا،توهین، فحاشی به فوتبالیست ها و خانواده هایشان است که طبق قانون باید شما را دراز کرد شلاقتان زد

واقعا براتون متاسفم

بنظرم خیلی زود عذر خواهی کنید

فوتبالیست ها کم پرچم ایران را به اهتزاز در نیاوردند

از خانواده های فوتبالیست ها حلالیت بطلبید

بیشترین برنامه‌ های تلویزیون برنامه فوتبال است !

مثل اینکه شما اصلا از هیچ چیز خبر ندارید

لطفا خودتون و اصلاح کنید.

پرویز پرستویی

پرویز پرستویی متولد ه ۲ تیر ۱۳۳۴ بازیگر و صداپیشه ایرانی است. او با دریافت چهار سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر، در بین بازیگران ایرانی رکورددار است. او همچنین نشان گواهی‌نامه هنری را دریافت کرده‌است.

پرستویی برای نقش‌آفرینی در فیلم لیلی با من است (۱۳۷۴) دیپلم افتخار جشنوارهٔ فیلم فجر را دریافت کرده‌است. او همچنین برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های آژانس شیشه‌ای (۱۳۷۶)، بید مجنون (۱۳۸۳)، به نام پدر (۱۳۸۴) و بادیگارد (۱۳۹۴) سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد و برای نقش‌آفرینی در فیلم دیار عاشقان (۱۳۶۲) سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از جشنوارهٔ فیلم فجر دریافت کرد.

پرویز پرستویی

زندگی پرویز پرستویی

پرویز پرستویی در روستای چالو، از توابع شهرستان کبودرآهنگ به دنیا آمد. پدر وی کشاورز بود و زمانی که وی ۳ ساله بود به تهران مهاجرت کرد. دوران کودکی و نوجوانی را در یک خانه اجاره‌ای کوچک در محله دروازه غار سپری کرد. او در مدرسه صادقیه اسلامی در کوچه گمرک تحصیلات ابتدایی خود را به پایان رساند. پرستویی با پس‌انداز کردن یازده هزار تومان خانه‌ای در حوالی ترمینال جنوب خرید. مدتی به ورزش علاقه‌مند شده و دروازه‌بان تیم کارگران بود. پس از این زمان به مرکز رفاه نازی‌آباد رفت و شروع به آموختن تئاتر کرد. پرویز پرستویی در سال ۱۳۶۰ و زمانی که ۲۶ سال سن داشت، مدتی به عنوان منشی در دادگستری تهران مشغول به کار شد (مدت دو سال در دادگاه خانواده و هشت سال در دادگاه کیفری (جنایی سابق)) در نهایت با ویدئویی که از پرویز پرستویی پخش شد که او در حال بحث پشت تلفن باسید علیرضا قاسمی پطرودی سیاستمدار مازندرانی بود خودش را هنرمند دور از سیاست دانست و بیان کرد که یک فرد بشر دوستانه است. البته با حضور در مناطق محروم این را اثبات کرد. امّا پس از مدتی به خاطر علاقهٔ زیاد به تئاتر رفت و تا پایان در آنجا مشغول به کار شد.

فعالیت پرویز پرستویی در تئاتر و سینما

وی در سال ۱۳۴۸ به گروه بهرام بیضایی پیوست و در همان سال سرانجام اولین نقشش در تئاتر ماجرای یک محل را بازی کرد. پرستویی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۴۸ با اجرای نمایش در مراکز رفاه، کاخ جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد. در سال ۱۳۵۳ برای بازی در نمایش دکه و یک سال بعد برای بازی در نمایش تسلیم شدگان جایزه «کاخ جوانان» را گرفت. آشنایی او با بهزاد فراهانی او را به گروه کوچ کشاند تا به دنبال کسب تجربه باشد.

اوج دوران کاری وی در سال ۱۳۵۲ در نمایش‌های چشم برابر چشم، شبی در حلبی‌آباد، پتک و خانه روشن بود که در آن به بازی پرداخت. بازی او در نمایش پرطرفدار میلاد در نقش یک دلال زمین، خیلی زود اسم او را در بین طرفداران تئاتر بر سر زبان‌ها انداخت. پرستویی در سال ۱۳۶۲ اولین فعالیت خود را در سینما با دیار عاشقان آغاز کرد و در همان ابتدا مورد تحسین قرار گرفته و موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. وی در سال ۱۳۶۶ در فیلم شکار با خسرو شکیبایی هم بازی شد. بازی او در آدم‌برفی (۱۳۷۳) و لیلی با من است (۱۳۷۴) در نقش‌های متفاوت، باعث شهرت بیشتر وی شد و نیز برای ایفای نقش صادق مشکینی دیپلم افتخار جشنواره فجر را به دست آورد.

پرویز پرستویی

نقطه اوج وی در سال ۱۳۷۶ برای بازی در فیلم آژانس شیشه‌ای در نقش حاج کاظم بود. وی برای بازی در این نقش سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم یوگسلاوی را در سال ۲۰۰۰ م. به دست آورد. بازی او در فیلم مومیایی ۳ در سال ۱۳۷۸ نیز از دیگر کارهای قابل توجه او در دهه ۷۰ بود. سال ۱۳۸۰ سال خوبی برای او نبود، فیلم آب و آتش با بازی نه چندان دلچسب و انتخاب نامناسب او و فیلم تکه‌پاره شده موج مرده با تکرار نقش حاج کاظم آژانس شیشه‌ای چهره موفقی از پرویز پرستویی برجای نگذاشت. پرویز پرستویی در سال ۱۳۸۲ بار دیگر چشم‌ها را به سوی خود خیره کرد. بازی ماندگار او در نقش رضا مارمولک در فیلم مارمولک از کمال تبریزی جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم فجر ۱۳۸۲ و تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد هشتمین جشن خانه سینما ۱۳۸۳ را برای او به ارمغان آورد. وی از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۵ در فیلم‌های موفق دوئل ۱۳۸۲، بید مجنون ۱۳۸۳، کافه ترانزیت ۱۳۸۳ محصول مشترک فرانسه، ترکیه و ایران به ایفای نقش متفاوت پرداخت.

پرستویی دو بار دیگر در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را برای بازی در فیلم‌های بید مجنون به کارگردانی مجید مجیدی و به نام پدر به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا از آن خود کرد. پاداش سکوت و کتاب قانون دو فیلم او در همکاری با مازیار میری در دو سال متوالی بود.

وی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم بیست از عبدالرضا کاهانی توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم‌های هنری باتومی ۲۰۰۹ را به دست آورد. پرستویی در سال ۱۳۹۲ با بازی در فیلم امروز از رضا میرکریمی مورد تحسین قرار گرفت و برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم سان فرانسیسکو ۲۰۱۴، جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی سینمای مؤلف رباط ۲۰۱۴ و برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم جیپور در سال ۲۰۱۴ شد.

پرستویی در سال ۱۳۹۴ پس از ده سال و برای ششمین بار با فیلم بادیگارد مقابل دوربین ابراهیم حاتمی‌کیا رفت و در نقش حیدر ذبیحی به ایفای نقش پرداخت. وی برای بازی در این نقش در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر برای چهارمین بار برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.

پرویز پرستویی در تلویزیون

پرستویی در انتخاب مجموعه تلویزیونی گزیده کار بود. او اولین کار خود را در سال ۱۳۶۳ آغاز کرد. امام علی، آوای فاخته و خاک سرخ سه کار دیده شده وی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۹ بوده‌است. زیر تیغ در سال ۱۳۸۵ و آشپزباشی در سال ۱۳۸۸ ماندگارترین کارهای او در تلویزیون ایران به‌شمار می‌رود. پرویز پرستویی در مصاحبه‌ای جنجالی در ۱۶ دی ماه ۹۶ با فریدون جیرانی در برنامه زنده سی و پنج در رابطه با بسیاری از موضوعات اجتماعی و اقتصادی روز کشور صحبت داشت و در رابطه با تعدادی از فیلم‌های مطرحی که در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته به مانند فیلم‌های مارمولک، بادیگارد، آژانس شیشه‌ای و قاتل اهلی صحبت نمود. در این مصاحبه پرستویی خود را جانباز سینما معرفی نمود و از چالش‌ها و سختی‌های هنر بازیگری با جیرانی به گفتگو پراخت.

پرویز پرستویی

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۳ نفر از بازدیدکنندگان
ارسال نظر: