به گزارش شماواقتصاد: مجید شهسواری معاون نظارت و راهبری بر شرکت های هلدینگ پتروپالایش اصفهان با بیان اینکه از اواسط سال ۱۴۰۱ با حضور آقای دکتر قدیری رویکردها و اهداف پالایشگاه تغییر کرد، گفت: بر این اساس از یک پالایشگاه صرف تولیدمحور به یک پالایشگاه توسعه محور در تمام ابعاد کاری تبدیل شدیم و پیگیری پروژه هایی که در چندین سال گذشته معطل مانده بود، با حضور ایشان با سرعت و تمرکز بیشتری آغاز شد.
وی افزود: در همین رابطه شش شرکت با مأموریتهایی که برای آنها تعریف گردید، ایجاد شد. شرکت سهروردی مسئولیت ادامه فعالیت پروژه آر.اچ.یو (RHU) زنجیره ارزش پاییندست این واحد و یکسری از واحدها را برعهده گرفت. شرکت راهبرترابر نیز با وظیفه حمل و نقل و پشتیبانیکننده پالایشگاه ایجاد شد. شرکت مشعل پویا که این شرکت هم پشتیبانی کننده پالایشگاه در تعمیرات و ساخت و تولید قطعات است. شرکت اکسیر ایرانیان با وظیفه تعریفشده در تکمیل زنجیره ارزش نفت سفید و واحد گوگردزدایی از نفت سفید را برعهده دارد به همراه شرکت ملاصدرا با مأموریت تعریفشده کاری در تکمیل زنجیره ارزش گوگرد از دیگر شرکتهای ایجادشده توسط پتروپالایش اصفهان هستند.
معاون نظارت و راهبری بر شرکتهای هلدینگ پتروپالایش اصفهان، تصریح کرد: در حال حاضر به عنوان یکی از اولین شرکت های کشور هستیم که پارک گوگردی راهاندازی میکنیم. در این پارک گوگردی نزدیک به ۱۲ فرآورده پاییندست گوگرد را ایجاد خواهیم کرد.
مجید شهسواری با اشاره به حضور آقای احمدی مدیرعامل شرکت سهروردی صفاهان، اظهار داشت: حجم عظیمی از پروژه های پالایشگاه، هماکنون توسط شرکت سهروردی صفاهان انجام میگیرد که از مهمترین فعالیتهای آنها در حال حاضر تکمیل واحد RHU است. در این واحد گوگردزدایی از تهماندهها و فرآوردههای سنگین پالایشگاهی را برعهده دارد. واحد آر.اف.سیسی از دیگر واحدهای بنیادین شرکت سهروردی صفاهان از زیرمجموعههای پتروپالایش اصفهان میباشد که وظیفه تکمیل نیازهای زنجیرههای پاییندست را برعهده دارد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار شماواقتصاد درخصوص تفاهمنامه پتروپالایش اصفهان با استانداری هرمزگان، گفت: برای توسعه فعالیتهای این شرکت یک تفاهم نامه با استانداری هرمزگان امضا کردیم و نزدیک ۵۲۰ هکتار زمین به ما در هرمزگان واگذار کردند. ما قصد داریم که یک واحد پالایشگاهی به ظرفیت ۱۲۰ هزار بشکه در این استان احداث کنیم تا تعدادی از پروژههای شرکت که نیاز هست را از اصفهان به هرمزگان منتقل کنیم که پس از بررسیهای لازم در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.
معاون نظارت و راهبری بر شرکتهای پتروپالایش اصفهان درباره چرایی انتقال پروژهها به استان هرمزگان، تصریح کرد: طبق وظیفه توسعهای که در تمام استانها به خصوص استان هرمزگان داریم و این استان به دلیل دسترسی به آبهای آزاد از طرف شرکت پتروپالایش اصفهان برای آینده انتخاب شد تا بتوانیم یک پایگاه و واحد برای سرعت در افزایش تولیدات باکیفیت در این منطقه برای صادرات به بازارهای جهانی از طریق بنادر هرمزگان داشته باشیم. تامین خوراک موردنیاز این پالایشگاه نیز توسط شرکت ملی نفت ایران مورد بررسی و موافقتهای اولیه قرار گرفته است.
0 دیدگاه