به گزارش شماواقتصاد به نقل از در کارخانه شر خشک بروجرد که در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار بعد از ۳۰ سال دوباره احیاء و راه اندازی شده سالانه ۱۲ هزار تُن محصول شیر خشک، خامه و آب پنیر تولید خواهد شد.
همچنین عملیات ساخت مرحله دوم کارخانه شیر خشک بروجرد با توان تولید روزانه ۴۵ تُن شامل ۱۰ نوع محصول لبنی و سرمایه گذاری ۱۹۲ میلیارد تومانی شرکت شستا آغاز شد.
فاز دوم این کارخانه بناست تا پایان سال آینده به بهره برداری برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح کارخانه شیر خشک بروجرد با بیان اینکه تولید به عنوان محوراصلی اقتصاد مقاومتی باعث پیشرفت است گفت: استفاده ازجوانان متخصص وبومی هر منطقه رویکرد اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه در ایجاد اشتغال است.
عبدالملکی با بیان اینکه ۷۴ هزار مجوزکسب وکار از ۲۸ بهمن ماه تا ۲۵ اسفندماه در این وزراتخانه صادر شده افزود: با ایجاد خط اعتباری ۲ هزار میلیارد تومانی دنبال پشتیبانی از تولید هستیم .
شایسته ذکر است این مراسم با حضور حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ابراهیم بازیان مدیرعامل شستا، محسن محمدی مدیرعامل هلدینگ صنایع عمومی تامین و جمعی از مقامات استانی برگزار شد.
0 دیدگاه