عیدی معلمان

مبلغ عیدی معلمان در سال ۱۴۰۰ چقدر است؟ | عیدی امسال معلمان و دانشجومعلمان | معلمان امسال چقدر عیدی می گیرند؟

مبلغ عیدی معلمان در سال ۱۴۰۰ چقدر است؟ | عیدی امسال معلمان و دانشجومعلمان | معلمان امسال چقدر عیدی می گیرند؟
کدخبر : 550477

اعلام سازمان برنامه و بودجه در بخشنامه بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت از تعیین عیدی یک میلیون ۶۵۰ هزار تومانی برای سال بعد حکایت دارد که البته علی‌الحساب است.

طبق سنوات گذشته پیش بینی می شود عیدی معلمان و فرهنگیان با حقوق بهمن ماه پرداخت می شود.  عیدی معلمان و دانشجومعلمان احتمالا یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان باشد. سال گذشته عیدی معلمان و دانشجومعلمان یک میلیون و‌ پانصد هزار تومان بود.اعلام سازمان برنامه و بودجه در بخشنامه بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت از تعیین عیدی یک میلیون ۶۵۰ هزار تومانی برای سال بعد حکایت دارد که البته علی‌الحساب است.

مبلغ عیدی معلمان در سال ۱۴۰۰ اعلام شد

عیدی معلمان و دانشجومعلمان احتمالا یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان باشد.

اعلام سازمان برنامه و بودجه در بخشنامه بودجه شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت از تعیین عیدی یک میلیون ۶۵۰ هزار تومانی برای سال بعد حکایت دارد که البته علی‌الحساب است.

عیدی هر ساله در بهمن ماه همراه با حقوق واریز میشود‌ و شامل دانشجومعلمان هم می‌شود. 

پارسال دانشجومعلمان یک میلیون و‌ پانصد هزار تومان عیدی دریافت کردند.

پرداخت پاداش آخر سال (عیدی) مطابق مصوبه هیئت وزیران به میزان ۱۰ میلیون ریال «یک میلیون تومان» به کارمندان (رسمی، ثابت، پیمانی، خرید خدمت، قراردادی و موقت ) به نسبت خدمت تمام وقت با رعایت تبصره‌های یک و دو بند یک و بند سه مصوبه مذکور و سایر مقررات بلامانع است.

عیدی معلمان

میزان عیدی معلمان حق‌‌التدریس

در اجرای ماده سه مصوبه مذکور، معلمان حق التدریس به نسبت ساعات تدریس می‌توانند از پاداش مربوط بهره‌­مند شوند؛ به عنوان مثال معلم حق التدریس که به میزان ۱۸ ساعت در هفته به تدریس اشتغال دارد به نسبت ساعت مزبور ۱۸٫۲۴ می­‌تواند از پاداش مورد نظر بهره‌مند شود.

عیدی معلمان حق‌التدریس تمام وقت «۲۴ ساعت» که از ابتدای سال تحصیلی جاری  مشغول به خدمت شده‌اند چنانچه تا پایان سال ۹۷ اشتغال به کار داشته باشند به میزان کارکرد آنان قابل پرداخت است برای مثال پاداش عیدی برای آنها به میزان یک دوم قابل پرداخت است.

عیدی معلمان حق‌التدریس تمام وقت  «۲۴ ساعت» که از ابتدای سال جاری ( فروردین، اردیبهشت و خردادماه ۱۳۹۷ ) و اول مهر ۹۷ لغایت اسفندماه ۱۳۹۷ اشتغال به تدریس داشته‌­اند به طور کامل پرداخت می‌شود بدیهی است معلمان حق‌التدریس کمتر از ۲۴ ساعت به نسبت کارکرد از پاداش آخر سال برخوردار می‌شوند.

میزان عیدی کارکنان خرید خدمات و قراردادی

در اجرای تبصره ۲ ماده ۱ مصوبه فوق الذکر، پرداخت پاداش آخر سال به کارکنان خرید خدمت، قراردادی وموقت به نسبت خدمت تمام وقت آنان در سال ۱۳۹۷ خواهد بود. در هرحال میزان عیدی این افراد از۵۰ درصد رقم مذکور کمتر نخواهد بود.

پرداخت عیدی به مستخدمینی که در اجرای ضوابط و مقررات از کار برکنار شده‌اند و همچنین تارکین خدمت، مجوزی نخواهد داشت.

نحوه پرداخت عیدی دانشجومعلمان

دانشجویان متعهد خدمت که ایام تحصیل آنان خاتمه یافته است از تاریخ شروع به کار ( استخدام رسمی _ قطعی) می‌توانند به نسبت خدمت تمام وقت در سال ۱۳۹۷ از عیدی برخوردار شوند. ضمناً دانشجویان متعهد خدمت (مشغول به تحصیل) به لحاظ عدم اشتغال بکار و مشمولین تبصره دو ماده واحده قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، شامل مفاد مصوبه مذکور نخواهند بود.

کارکنانی که با حفظ پست سازمانی و پرداخت حقوق از مبدأ از سایر دستگاه­‌های اجرایی به اداره کل آموزش و پرورش  استان‌ها و مناطق مأمور شده‌اند، پاداش آخر سال آنان از محل اعتبار مبدأ قابل پرداخت است.

رداخت پاداش آخر سال (عیدی) مطابق مصوبه هیئت وزیران به میزان ۱۰ میلیون ریال «یک میلیون تومان» به کارمندان (رسمی، ثابت، پیمانی، خرید خدمت، قراردادی و موقت ) به نسبت خدمت تمام وقت با رعایت تبصره‌های یک و دو بند یک و بند سه مصوبه مذکور و سایر مقررات بلامانع است.

عیدی معلمان

رتبه بندی معلمان

«رتبه بندی فرهنگیان»  موضوعی که سال ۹۰ شروع شد و سال ۱۴۰۰ یعنی امسال به دو گام نهایی خود برای اجرا رسید.

آغاز ماجرای طرح رتبه‌بندی معلمان به سال ۱۳۹۰ بازمی‌گردد. سالی که در آن شورای عالی انقلاب فرهنگی سند تحول بنیادین آموزش وپرورش را تصویب کرد. در فصل هفتم هدف‌های عملیاتی و راهکار‌های این سند و ذیل هدف دهم یعنی ارتقای منزلت اجتماعی و جایگاه حرفه‌ای منابع انسانی با تاکید بر نقش الگویی و جایگاه معلم تاکید شده بود، این طرح در سال ۹۲ در دولت دهم به مجلس ارائه شد.

حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش وقت در تاریخ دوم تیر ۱۳۹۲ از تصویب نظام رتبه‌بندی حرفه‌ای معلمان در هیات وزیران خبر داد و از آن تاریخ به بعد کار تدوین این رتبه‌بندی آغاز شد.

این طرح بعد یک سال یعنی سال ۹۳ بر اساس ۴ رتبه شامل مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تعریف شد تا معلم با هر سابقه‌ای که دارد متناظر با هم‌ردیف خودش در دانشگاه، حداقل ۸۰ درصد حقوق را دریافت کند، اما در روز‌های پایانی سال ۱۳۹۳ بود که کلیات نظام رتبه‌بندی معلمان مجدداً و با تغییراتی اساسی در هیات وزیران در قالب قانون مدیریت خدمات کشوری تصویب شد.

شهریور سال ۹۴، ضوابط رتبه‌بندی حرفه‌ای مشمولان طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان در شورای توسعه مدیریت در راستای اجرای طرح رتبه‌بندی به تصویب رسید سرانجام در سال ۹۴ اولین مرحله طرح رتبه‌بندی در حالی اجرا شد، البته که آنچه اجرا شد فقط ۱۰ درصد رتبه بندی بود.  

منبع: تسنیم

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱۸ نفر از بازدیدکنندگان
ارسال نظر: