ایلان ماسک | توییتر و ایلان ماسک

ایلان ماسک در فکر تصاحب توییتر | حرص و ولع ایلان ماسک تمامی ندارد

ایلان ماسک در فکر تصاحب توییتر | حرص و ولع ایلان ماسک تمامی ندارد
کدخبر : 555231

بزرگ‌ترین سهامدار توییتر از پیوستن به هیئت مدیره این شرکت منصرف شد.

ایلان ماسک که ریاست شرکت‌های بزرگ و نوآوری چون اسپیس ایکس و تسلا را برعهده دارد، از جمله مشهورترین کارآفرینان این روزهای دنیای فناوری است. آنچه ایلان ماسک را با دیگر افراد فعال در زمینه‌های مشابه متمایز می‌کند، شخصیت کاریزماتیک و علاقه‌ی عجیب رسانه‌ها و دوست‌داران دنیای تکنولوژی به او است؛ تا جایی که بسیاری ایلان ماسک را با «مرد آهنی» مقایسه می‌کنند و کوچک‌ترین اظهار نظر یا توییت ایلان ماسک تبدیل به تیتر اخبار می‌شود. ایلان ماسک میلیاردر ۵۰ ساله و گریمز خواننده ۳۳ ساله از طریق رحم جانشین صاحب دومین فرزندشان، یک دختر شده اند.

ایلان ماسک

 گزارش‌ها نشان می‌دهند که سهام توییتر پس از انصراف بزرگترین سهامدارش کاهش پیدا کرده است. برخی از کارشناسان صنعت در توییتر حدس می‌زنند که او اکنون ممکن است سعی کند شرکت را تصاحب کند و آن را به روشی که می‌خواهد بازسازی کند.

مدیرعامل تسلا هفته گذشته حدود 9.2 درصد از سهام توییتر را خرید تا به بزرگ‌ترین سهام‌دار این شرکت تبدیل شود.

در آخر شرکت توییتر امیدوار بود با وارد شدن ایلان ماسک به جمع هیئت مدیره خود بسیاری از چالش‌های متفاوت اعم از مالی و زیرساختی را حل کند. به طوری که پاراگ آگراوال در بخش دیگری از بیانیه جدید خود می‌گوید باور داشت که آمدن ایلان ماسک به هیئت مدیره بهترین تصمیم برای این کمپانی بوده و آن‌ها را به سمت منافع مشترکشان هدایت می‌کرده است. اما در نهایت آگراوال حالا به این نتیجه رسیده که به تصمیم ماسک احترام بگذارد و بدون حضور او در هیئت مدیره از نظراتش استفاده کند.

ایلان ماسک

 ایلان ماسک دیروز چنان از آغاز فعالیت چهارمین کارخانه تولید خودروی تسلا در آلمان سرمست بود که در مقابل چشم خبرنگاران رقصید. این فیلم را در ادامه می توانید ببینید:

ایلان ماسک صاحب هشتمین فرزند خود شد

آن‌ها نام دخترشان را “Exa Dark Sideræl” با اسم کوتاه “Y” گذاشته اند، این زوج که یک پسر ۲ ساله به نام “X Æ A-۱۲” نیز دارند، ۶ ماه قبل اعلام کردند از هم جدا شده اند، اما حالا با خبر تولد دومین فرزندشان به نظر میرسد دوباره به هم برگشته‌اند و گریمز در مصاحبه جدیدش گفته آن‌ها برای فرزندان بیشتری برنامه ریزی کرده‌اند!

این هشتمین فرزند ایلان بنیانگذار کمپانی تسلا و اسپیس اکس است.

ایلان ماسک

بیوگرافی ایلان ماسک

ایلان ریو ماسک (Elon Reeve Musk) در سال ۱۹۷۱ در شهر پرتوریای آفریقای جنوبی به دنیا آمد. مادر ماسک یک مدل کانادایی و پدرش مهندس الکترومکانیک اهل آفریقای جنوبی است. پس از اینکه پدر و مادر ماسک در سال ۱۹۸۰ از یکدیگر جدا شدند، ایلان نوجوان به همراه خواهر و برادر کوچک‌تر خود به زندگی همراه با پدرشان ادامه دادند.

ماسک در ۱۲ سالگی به‌تنهایی یک بازی کامپیوتری ساخت و توانست آن را ۵۰۰ دلار بفروشد

ماسک در سن ۱۰ سالگی و پس از آشنایی با کامپیوتر Commodore VIC-۲۰ متوجه شد که به کامپیوتر و برنامه‌نویسی علاقه دارد. او سپس به‌صورت خودآموز به یادگیری برنامه‌نویسی روی آورد و در سن ۱۲ سالگی اولین بازی ویدئویی خود را که با زبان بیسیک نوشته شده بود و Blastar نام داشت، به قیمت ۵۰۰ دلار فروخت. جالب است که بلستار، بازی ساخت ایلان ماسک نوجوان، موضوع فضایی-موشکی دارد. نسخه‌ی تحت وب این بازی را در اینجا می‌توانید بازی کنید.

علاوه بر علاقه‌ی فراوان به تکنولوژی و برنامه‌نویسی، ماسک از همان کودکی یک تاجر بالقوه نیز بود. او با ایده‌های تجاری جذاب خود، چندین بار برادر، خواهر و پسرعموهایش را به کارهایی مانند «فروش تخم مرغ عید پاک» در محله‌شان گماشته بود و از این طریق به نوعی از آن‌ها برای کسب درآمد استفاده می‌کرد.

شاید ظاهر و شخصیت امروزی ماسک با کلیشه‌هایی که سینما از «افراد باهوش و خوره‌ی تکنولوژی» به نمایش می‌گذارد، تفاوت زیادی داشته باشد؛ کلیشه‌هایی که چنین افرادی را عموما ضعیف و دارای سطح پایینی از روابط اجتماعی نشان می‌دهند. اما ظاهرا در دوران کودکی، او تفاوت چندانی با آنچه هالیوود از یک «بچه زرنگ» به نمایش می‌گذارد، نداشت. در دوران مدرسه، ماسک مرتبا مورد آزار و اذیت همکلاسی‌های خود واقع می‌شد. در یکی از بدترین موارد این آزار و اذیت‌ها، هم‌کلاسی‌های ماسک او را از پله‌های مدرسه به پایین انداختند و سپس او را به قدری کتک زدند که ماسک هشیاری خود را از دست داد و در بیمارستان بستری شد.

پس از اتمام تحصیل در دبیرستان، ماسک در سال ۱۹۸۹ (درست قبل از تولد ۱۸ سالگی) برای اینکه بتواند از خدمت سربازی در ارتش آفریقای جنوبی فرار کند، پس از اینکه توانست از طریق مادرش شهروندی کانادا را به دست بیاورد، به این کشور مهاجرت کرد. او درباره‌ی خدمت سربازی می‌گوید:

من با خدمت نظامی مشکلی ندارم؛ اما به نظرم خدمت در ارتش آفریقای جنوبی و سرکوب سیاه‌پوستان، روش خوبی برای گذراندن زمان نیست.

در سن ۱۹ سالگی ماسک برای تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه کوئینز ایالت اونتاریوی کانادا پذیرفته شد. او پس از گذشت دو سال از تحصیل خود در این دانشگاه، به دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا منتقل شد و موفق به اخذ هم‌زمان دو مدرک کارشناسی فیزیک و کارشناسی اقتصاد در سن ۲۴ سالگی شود.

نوجوانی ایلان ماسک

در سال ۱۹۹۵ ماسک به کالیفرنیا نقل مکان کرد تا دوره‌ی دکترای خود را در زمینه‌ی فیزیک کاربردی و علم مواد در دانشگاه استنفورد آغاز کند؛ اما پس از گذشت تنها دو روز از آغاز دوره، تصمیم گرفت از ادامه‌ی تحصیل در دانشگاه انصراف بدهد تا بتواند با تمرکز بیشتری ایده‌های کارآفرینانه‌ی خود در زمینه‌های اینترنت، انرژی‌های تجدید پذیر و فناوری‌های فضایی را دنبال کند. او در نهایت در سال ۲۰۰۲ موفق شد عنوان شهروندی ایالات متحده را به دست بیاورد تا به این ترتیب سه تابعیت آفریقای جنوبی، کانادا و آمریکا را به‌صورت هم‌زمان داشته باشد.

اولین پروژه‌ها

در سال ۱۹۹۵ ماسک و برادرش کیمبال، با سرمایه‌ی ۲۸ هزار دلاری پدرشان شرکت نرم‌افزاری و اینترنتی Zip۲ را تأسیس کردند. شرکت تازه تأسیس آن‌ها راهنمای اینترنتی با نام «City Guid» را در اختیار صنعت چاپ روزنامه قرار می‌داد. شرکت نوپا به سرعت به موفقیت رسید و آن‌ها توانستند با روزنامه‌های بزرگی چون نیویورک تایمز و شیکاگو تریبیون همکاری کنند.

اگرچه ایده و سرمایه‌ی اولیه‌ی Zip۲ متعلق به ماسک بود؛ اما هیئت مدیره‌ی شرکت هرگز اجازه نداد او مسند ریاست شرکت را نیز به خود اختصاص بدهد. در نهایت کامپک (Compaq) در سال ۱۹۹۹ شرکت Zip۲ را به مبلغ ۳۴۱ میلیون دلار خریداری کرد. حدود ۷ درصد از هزینه‌ی خرید (برابر با ۲۲ میلیون دلار) به شخص ایلان ماسک رسید تا او قبل از رسیدن به سن ۳۰ سالگی میلیونر شود و برای پروژه‌های بعدی خود پول کافی داشته باشد.

ایلان ماسک که ریاست شرکت‌های بزرگ و نوآوری چون اسپیس ایکس و تسلا را برعهده دارد، از جمله مشهورترین کارآفرینان این روزهای دنیای فناوری است. آنچه ماسک را با دیگر افراد فعال در زمینه‌های مشابه متمایز می‌کند، شخصیت کاریزماتیک و علاقه‌ی عجیب رسانه‌ها و دوست‌داران دنیای تکنولوژی به او است؛ تا جایی که بسیاری او را با «مرد آهنی» مقایسه می‌کنند و کوچک‌ترین اظهار نظر یا توییت او تبدیل به تیتر اخبار می‌شود. 

زندگی‌نامه‌ی ایلان ماسک علاوه بر جذابیت ذاتی، می‌تواند درس‌های بسیاری برای کارآفرینان جوانی داشته باشد که قصد دارند در زمینه‌ی تکنولوژی به فعایت و نوآوری بپردازند.

ایلان ماسک در فکر تصاحب توییتر | حرص و ولع ایلان ماسک تمامی ندارد

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

خبر داغ روز

ارسال نظر: