کرونا | مرونا در ایران | کرونا در جهان | زیرسویه جدید کرونا | ویروس کرونا | آمار کرونا

آمار ویروس کرونا | آمار کرونا ۶ مردادماه ۱۴۰۱ | وضعیت کرونا در ۲۴ ساعت اخیر چگونه بوده است؟

آمار ویروس کرونا | آمار کرونا 6 مردادماه 1401 | وضعیت کرونا در 24 ساعت اخیر چگونه بوده است؟
کدخبر : 561935

آمار ویروس کرونا امروز پنجشنبه، 6 مردادماه 1401 توسط وزارت بهداشت اعلام شد.

آمار کرونا امروز پنجشنبه، ۶ مردادماه اعلام شد. با شروع سفرها آمار کرونا دوباره اوج گرفت. برخی ها علت اوج گیری آمار کرونا را عدم واکسن زنی گروهی از مردم می دانند. آمار کرونا امروز نسبت به دیروز بیشتر شده. آمار کرونا را با ما دنبال کنید.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای اعلام کرد: تا کنون ۶۴ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۶۳۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۳۷۵ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۱۵۱ هزار و ۱۴۵ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۸۳ هزار و ۱۵۱ دُز رسید.

در ادامه اطلاعیه این مرکز آمده است: در شبانه روز گذشته ۱۰۳ هزار و ۶۵۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۶ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹۴۵۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و ۱۳۴۴ نفر از آنها بستری شدند.

کرونا

مجموع بیماران کرونا در کشور به ۷ میلیون و ۳۶۸ هزار و ۹۴۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲ بیمار مبتلا به کرونا در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۸۳۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۷۶ هزار و ۸۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۱۱۳۸ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۳ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۷۱۸ آزمایش تشخیص ویروس کرونا در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۵۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۹۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

آمار کرونا

احتمال برگشت محدودیت های کرونا | تا کرونا هست سرما خوردگی وجود ندارد! | سویه جدید کرونا چه کسانی را هدف قرار داده است؟

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سیاست‌گذاری در زمینه ضرورت برقراری محدودیت‌ها، برعهده ستاد کروناست، گفت: مشاهدات محیطی حاکی از آن است که فعلا نیازی به برقراری قرنطینه و محدودیت‌های شدید نیست.

هرچند افراد می‌توانند، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بهداشت فردی در کاهش موارد بیماری سهیم باشند. همچنین تجربه سایر کشورها نشان داده است که این سویه چندان شدید نشده که نیاز به بازگرداندن محدودیت‌های شدید باشد؛ اما از آنجایی که سویه‌های کرونا غیرقابل پیش بینی است، باید همواره محتاط باشیم.

قرص کرونا

محمدرضا سهرابی با بیان اینکه همه مردم در کنار واکسیناسیون حتما سایر پروتکل‌های بهداشتی همچون ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی، شست‌وشوی دستان و … به خصوص در زمان شروع موج جدید باید رعایت کنند، یادآور شد: نباید منتظر نارنجی و قرمز شدن شهرها باشیم تا آن‌گاه پروتکل‌ها را رعایت کنیم.

همه ما از الان باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم تا در آینده به وضعیت نارنجی و قرمز دچار نشویم و آن وضعیت بحرانی پیش نیاید. لذا از مردم خواهشمندیم در فضای عمومی و سربسته مانند مترو، اتوبوس‌ها، پاساژها، مکان‌های ارائه دهنده خدمت و … حتما ماسک بزنند.

علائم سرماخوردگی، کرونا تلقی می‌شود

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در سویه جدید کرونا، بیماری در اطفال بیشتر مشاهده شده است، گفت: لذا کودکان از اهمیت بالینی ویژه‌ای در این دوره برخوردارند. با وجود اینکه دو سال از کرونا گذشته است، اما همچنان اطلاعات کافی از آن نداریم که در آینده عوارض بیماری چه خواهد بود. بنابراین با پیشگیری از ابتلا به بیماری از عوارض بعدی آن پیشگیری خواهیم کرد.

کرونا

دکترای تخصصی پزشکی اجتماعی با بیان اینکه در شرایطی که اپیدمی کرونا وجود دارد، باید علائمی نظیر تب، آبرزش بینی و … را مبنی بر آن گذاشت؛ مگر خلاف آن ثابت شود، گفت: در کرونا نیز به همگان ثابت شد افرادی که دارای علائم سرماخوردگی بودند عمدتا کرونا داشتند. با توجه به اینکه افراد تا حد ممکن بهداشت فردی و پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند، در این مدت آمار ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا به شدت کاهش یافته است. بنابراین با مشاهده علائم سرماخوردگی باید فرض را بر کرونا گذاشت و پنج تا هفت روز خود را قرنطینه کنند تا بهبودی حاصل شود.

سهرابی در ادامه خاطرنشان کرد: باید بدانیم که همه در برابر سلامت یکدیگر مسئولیم و این عدم توجه به حق سایر شهروندان است که بیماری خود را سرماخوردگی دانسته، پروتکل‌ها را رعایت نکنیم ودیگران را آلوده کنیم. البته اگر آن شخص آلوده شده از قبل بیماری زمینه‌ای نیز داشته باشد، موجب عوارض بدتر و شدیدتر کرونا در او خواهد شد.

کرونا

منبع: وزارت بهداشت/تجارت نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
ارسال نظر: