سهام عدالت | سهام عدالت متوفیان

اخبار سهام عدالت| اعلام جزئیات انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

اخبار سهام عدالت| اعلام جزئیات انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث
کدخبر : 586904

جزئیات ثبت‌نام و دریافت سهام عدالت متوفیان توسط وراث آنها، اعلام شد.

به گزارش شما و اقتصاد : سهام عدالت مثل یارانه است که دولت نهم تصمیص گرفت از طریق شرکت‌های تعاونی عدالت استانی به مشمولان آن واگذار شود. دولت عرضه سهام عدالت را گسترش سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران دانست. بنابر طرح سهام عدالت بخشی از سهام شرکت‌های دولتی معین است.جزییات سهام عدالت را در این گزارش ببینید.

توکلی رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت کشور با اشاره به اینکه سهام عدالت بیش از سه و نیم میلیون متوفی از طریق کارگزاری‌ها تعیین تکلیف می‌شود، گفت:متقاضی انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث می‌بایست پس از ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی (https://ddn.csdiran.ir) در ابتدا با وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و تاریخ فوت متوفی در بخش «استعلام نوبت پرونده قهری» در درگاه یکپارچه ذینفعان، نسبت به این موضوع که آیا زمان تشکیل پرونده متوفی فرارسیده است یا خیر اطلاع حاصل کنند.


او افزود: برای تقسیم ارث بین وراث کافی است، یکی از ورثه با همراه داشتن اصل گواهی حصر وراثت و یکسری مدارک هویتی خود و سایر وراث می‌بایست به یکی از شعب کارگزاری مراجعه کرده و بعد احراز هویت وراث، اطلاعاتشان در سامانه میراث ثبت و پرونده برای آن‌ها تشکیل خواهد شد.

توکلی گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری و غیر حضوری به سایت‌ها و کارگزاری‌های مربوطه از جمله بانک ملت، ملی، بانک پارسیان با در دست داشتن انحصار وراثتی که از مراجع قضایی تهیه شده نسبت به انتقال این سهام اقدام کنند.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های سهام عدالت کشور افزود: بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مشمولین سهام عدالت از زمان واگذاری سهام عدالت تاکنون، فوت کردند. پیش بینی ما این است که بیش از ۱۵ میلیون نفر، ورثه این متوفیان باشند.

توکلی گفت: مردم مراقب کلاهبرداران باشند و هیچ لینکی و یا سایت غیررسمی را باز نکنند و اخبار سهام عدالت را از خبرگزاری‌های معتبر و مسؤولان مربوطه پیگیری کنند.

متقاضی می‌بایست با مراجعه به یکی از دفاتر کارگزاری‌های منتخب نسبت به ارائه مدارک ذیل اقدام کند:

۱- تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

۲- اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد)

۳- اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی برای کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است)

۴-در صورتی‌که متوفی دارای وصیت‎نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
ارسال نظر: