اوحدی: حضور ۸۵۰۰ نفر در جشنواره رسام تصویری از همدلی ملت با آرمان‌های شهیدان را به نمایش گذاشت

رئیس بنیاد شهید در پیامی به ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه «رسام»:ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس و مقاومت «رسام»، جلوه‌ای درخشان از ایمان، هنر و اراده مردمی بود که برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت گرد هم آمدند.
اوحدی: حضور ۸۵۰۰ نفر در جشنواره رسام تصویری از همدلی ملت با آرمان‌های شهیدان را به نمایش گذاشت

ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس و مقاومت «رسام»، جلوه‌ای درخشان از ایمان، هنر و اراده مردمی بود که برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت گرد هم آمدند.

حضور کم‌سابقه بیش از 8500 نفر از مردم شریف و بصیر سیرجان در مراسم باشکوه اختتامیه در گهر پارک، به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، هنرمندان فرهیخته و جوانان مؤمن و انقلابی، تصویری از همدلی و همراهی ملت با آرمان‌های شهیدان را به نمایش گذاشت.

دیگران چه می خوانند:

اینجانب فرصت را مغتنم شمرده و از برگزارکنندگان پرتلاش این جشنواره ارزشمند، به‌ویژه دست‌اندرکاران خلاق و متعهد در سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت که با تجمیع ظرفیت‌ها و مشارکت نهادهای موثر کشور این رویداد ملی و بین المللی را رقم زدند، صمیمانه قدردانی می‌ نمایم.

همچنین از مردم عزیز و وفادار سیرجان که با حضور پرشور خود، به این رویداد معنوی و هنری روحی تازه بخشیدند، سپاسگزارم.

اوحدی: حضور ۸۵۰۰ نفر در جشنواره رسام تصویری از همدلی ملت با آرمان‌های شهیدان را به نمایش گذاشت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟