افزایش ۷۰ درصدی حداکثر تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک نسبت به سال گذشته

مجری طرح تولید پراکنده و انرژیهای نو شرکت توانیر از افزایش ۷۰ درصدی حداکثر تولید روزانه نیروگاههای مقیاس کوچک کشور نسبت به سال گذشته خبر داد.
افزایش ۷۰ درصدی حداکثر تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک نسبت به سال گذشته
دیگران چه می خوانند:

به گزارش شماواقتصاد: زهرا اسماعیل‌زاده افزود: با انجام پیگیری‌های مستمر جهت ورود به مدار ظرفیت‌های جدید، پایش و نظارت روزانه سطح تولید نیروگاه‌ها، حضور و بررسی‌های میدانی انجام شده در نقاط مختلف کشور، تخصیص نقدینگی مناسب در سال گذشته و همچنین امکان عرضه در تابلو برق آزاد بورس انرژی، حداکثر تولید غیرهمزمان نیروگاه‌های مقیاس کوچک حرارتی در هفته جاری به 1337 مگاوات رسید که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 70 درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری، با هدف کاهش تصدی‌گری دولت و حمایت از نیروگاه‌های مقیاس کوچک، مطابق ابلاغیه وزیر نیـرو، تمامی نیروگاه‌های مقیاس کوچک موجود، مجازند 50 درصد از برق تولیدی خود را در قالب قرارداد دوجانبه یا از طریق بورس انرژی با معافیت مشترک خریدار برق از برنامه‌های مدیریت مصرف به فروش برسانند که تاثیر آن در افزایش تولید در اردیبهشت ماه مشاهده شد.

به گفته اسماعیل‌زاده، انتـظار می‌رود در دوره اوج بار تابستان سال 1404، این نیروگاه‌ها با مشارکت بیش از پیش و با حداکثـر توان در مدار تولید باشند.




خبرگزاری توانیر

افزایش ۷۰ درصدی حداکثر تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک نسبت به سال گذشته

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟