مهسا امینی

علت فوت مهسا امینی سنکوپ و ایست قلبی است | عدم احیا مناسب منجر به فوت مهیا امینی شد

علت فوت مهسا امینی سنکوپ و ایست قلبی است | عدم احیا مناسب منجر به فوت مهیا امینی شد
کدخبر : 567404

متخصص قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران علت فوت مهسا امینی را سنکوپ و ایست قلبی اعلام کرد و گفت: مرحومه به دلیل عدم احیای مناسب در مدت زمان محدود دچار آسیب شدید مغزی شده است.

مهسا امینی توسط گشت ارشاد بازداشت شد. دختر ۲۲ساله‌ای به نام مهسا امینی که توسط گشت ارشاد بازداشت و پس از ۲ ساعت از وزرا، به بیمارستان منتقل شد و فوت کرد. مهسا امینی با اسم اصلی ژینا امینی متولد سال ۱۳۷۹ در سنندج کردستان که در هفته ای که گذشت به همراه خانواده اش و برادرش کیارش برای تفریح و گذراندن تعطیلات به تهران سفر کرده بود.ایران اینترنشنال رسانه سعودی مدعی افشای نامه‌ای از قوه قضائیه شده است که بر اساس این نامه سر مهسا امینی هنگام بازداشت به جدول خورده است، این در حالی است که یک منبع آگاه در قوه قضائیه این نامه را تکذیب کرد. 

احسان سخاوتی مقدم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره فوت مهسا امینی افزود: بررسی‌های پرونده‌ای که زیر نظر دکتر قناعتی انجام شده بود و از نظر پزشکی قانونی که ملاحظه کردیم که این فرد به هیچ عنوان تروما (ضربه شدید) نداشته و علت مرگ هم با توجه به فیلمی که مشاهده کردم همچنین نظر کارشناسان پزشکی قانونی و بررسی‌های پرونده نشان می‌دهد، مهمترین علت احتمالی فوت مرحومه سنکوپ قلبی بوده است.

وی ادامه داد: این فرد سابقه احتمالی تومور مغزی در سن هشت سالگی داشته است و در سی‌تی‌اسکن مغز نیز جای جراحی و ناحیه مغز مشخص بود.

سخاوتی مقدم اظهارداشت: به دلیل این عمل جراحی چند غده از جمله غده تیروئید و غدد فوق کلیوی در بدن این فرد فعالیت لازم را نداشته و به همین دلیل مجبور بوده از دارو استفاده کند.

وی اضافه کرد: احتمال زیاد این فرد چند روز داروهای خود را مصرف نکرده و به طور ناگهانی دچار افت فشار و ایست قلبی شده و چون در محلی این اتفاق افتاده است که دسترسی به مرکز درمانی میسر نبوده، احیای قلبی و ماساژ مناسب قلبی دریافت نکرده است.

این متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: اگر فردی ۲ تا پنج دقیقه دچار افت فشار شدید یا ایست قلبی شود و در این مدت کوتاه احیا نشود یا شوک و ماساژ قلبی و دارو دریافت نکند، معمولا دچار آسیب شدید مغزی می‌شود که در بیشتر موارد غیرقابل برگشت است.

وی تصریح کرد: روزانه بیماران بسیاری در منزل، محل کار یا خیابان ممکن است دچار ایست قلبی شوند و متاسفانه تا آمبولانس برسد و بیمار به مرکز درمانی انتقال یابد و عمل احیا برای او انجام شود، زمانی بیش از پنج دقیقه طول می‌کشد و شاید قلب احیا شود اما مغز معمولا به دلیل آسیب جدی قابل بازگشت نیست.

سخاوتی مقدم گفت: این اقدام شایع در مورد بیماران اورژانسی است و برای این فرد نیز چنین اتفاقی رخ داده است.

این متخصص قلب و عروق افزود: در همه دنیا نیز به همین ترتیب است و معمولا تا زمانی که آمبولانس به بیمار برسد بیش از پنج دقیقه زمان می‌برد و مغز قابل بازگشت نیست.

وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد مهسا امینی به دلیل ترس، ایست قلبی کرده باشد گفت: به هیچ عنوان اینطور نیست و در فیلم مشخص است که او به یکباره دچار سنکوپ و ایست قلبی شده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: برگه کمیسیون پزشکی قانونی برای پرونده خانم امینی را اصلا ندیده و آن را امضا نکرده است.

منبع: ایرنا
آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

خبر داغ روز

ارسال نظر: