ایمنی باید به یک فرهنگ تبدیل شود

شهریار محمدی‌راد، مدیرعامل شرکت پاکسان، در بازدید از واحد آتش‌نشانی همزمان با هفتم مهرماه روز آتش‌نشانی و ایمنی، ضمن تبریک این روز به کارکنان، بر ضرورت گسترش آموزش‌های دوره‌ای و نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی در محیط کار تأکید کرد.
ایمنی باید به یک فرهنگ تبدیل شود

شهریار محمدی‌راد مدیرعامل این شرکت صبح روز هفتم مهرماه با حضور در واحد آتش‌نشانی، از زحمات و تلاش‌های کارکنان این واحد تقدیر کرد. وی با بیان اینکه ایمنی ستون اصلی تداوم فعالیت‌های تولیدی و حفظ سرمایه انسانی است، افزود: هیچ فعالیتی نباید بدون در نظر گرفتن اصول ایمنی صورت گیرد و آموزش‌های هدفمند و مستمر می‌تواند نقش بزرگی در کاهش خطرات احتمالی ایفا کند.

محمدی‌راد همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های واحد آتش‌نشانی برای ارتقای آگاهی کارکنان تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه و منظم در حوزه ایمنی شد. به گفته وی، توجه به مقوله ایمنی باید از سطح فردی آغاز و در نهایت به یک فرهنگ سازمانی پایدار تبدیل شود.

دیگران چه می خوانند:

در حاشیه این بازدید، سلیمی رئیس حفاظت و ایمنی و بهداشت شرکت پاکسان نیز گزارشی از وضعیت فعلی واحد آتش‌نشانی ارائه داد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تجهیزات و آموزش، گفت: توسعه فرهنگ ایمنی در محیط‌های کاری نیازمند همکاری و همدلی تمامی کارکنان است. سلیمی افزود: هدف ما این است که با اجرای برنامه‌های آموزشی و تقویت آمادگی عملیاتی، میزان حوادث و صدمات احتمالی به حداقل برسد. این امر نه تنها از نیروی انسانی حفاظت می‌کند، بلکه بهره‌وری سازمانی را نیز افزایش می‌دهد.

ایمنی باید به یک فرهنگ تبدیل شود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟