نوزاد | نجات نوزاد | نجات نوزاد از سطل زباله

ببینید | حادثه دلخراش نوزاد یک روزه در جعبه کفش | رها کردن نوزاد تازه متولد شده در سطل زباله

ببینید | حادثه دلخراش نوزاد یک روزه در جعبه کفش | رها کردن نوزاد تازه متولد شده در سطل زباله
کدخبر : 560777

یکی از پاکبانان شهرداری زاهدان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و اعلام پیدا شدن یک نوزاد کنار سطل زباله در یکی از خیابان‌های شهر خبر داد.

ویدئویی صبح امروز در شبکه های اجتماعی از نوزاد یک روزه وایرال شد.  ماجرا اینگونه بود که نوزاد یک روزه را دور انداختند. این نوزاد یک روزه در زاهدان پیدا شد. نوزاد یک روزه در جعبه کفش قرار داشت. فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان از پیدا شدن نوزادی کنار سطل جمع‌آوری زباله در یکی از معابر شهری زاهدان خبر داد.

نوزاد

سرهنگ محمود سعادتی اظهار داشت: در پی تماس یکی از پاکبانان شهرداری زاهدان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و اعلام پیدا شدن یک نوزاد کنار سطل زباله در یکی از خیابان‌های شهر، بلافاصله مأموران انتظامی به محل اعزام شدند.

نوزاد

وی گفت: با حضور مأموران در محل و طی بررسی‌های میدانی مشخص شد رفتگر محله که در حال جمع‌آوری زباله‌های شهری بود، متوجه صداهایی از داخل یک جعبه کفشِ رهاشده در کنار سطل زباله شده که با باز کردن جعبه، نوزادی را با پوشش پارچه‌ای قرمزرنگ پیدا می‌کند.

پیدا شدن یک نوزادِ رهاشده کنار سطل زباله، این بار در زاهدان

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان با اشاره به سلامت جسمانی این طفل خاطرنشان کرد: طفل رهاشده برای اقدامات بعدی و شناسایی والدینش به اداره بهزیستی استان تحویل داده شد.

در ماه‌های اخیر چندین مورد از رها شدن نوزادان، کنار سطل زباله یا مکان‌های دیگر در شهرهای مختلف گزارش و منتشر شده است. معروف‌ترین آنها که احساسات عمومی را بسیار جریحه‌دار کرد، نوزادی بود که ماه پیش (خردادماه) در نازی‌آباد تهران داخل سطل زباله انداخته شده بود و مردم، او را پیدا کردند و به بیمارستان رساندند. بعد از انتشار این خبر، سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که بیش از ۱۷ هزار خانواده متقاضی فرزندخواندگی این کودک شده‌اند و در صف نوبت سازمان بهزیستی هستند.

درپی انتشار ویدیویی در فضای مجازی از پیدا شدن یک نوزاد تازه متولد شده در سطل زباله، رییس مرکز اورژانس تهران توضیحاتی را در این خصوص ارائه کرد.

صبح امروز ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که حاکی از کشف یک نوزاد تازه متولد شده از سطل زباله بود. در این ویدیو نوزادی که بند نافش هنوز جدا نشده بود، داخل دو کیسه پلاستیکی سفید و مشکی در سطل زباله قرار گرفته و یکی از شهروندان آن را از داخل سطل خارج می‌کند. انتشار این ویدیو بازخورد زیادی در فضای مجازی داشت.

یحیی صالح طبری، رییس مرکز اورژانس تهران در این باره گفت:‌ روز یکشنبه خبری در مورد کشف یک نوزاد از سطل زباله در محله نازی آباد تهران به مرکز فوریت‌های اورژانس ۱۱۵ اطلاع داده شد که درپی آن عوامل اورژانس در محل حاضر شده و اقدامات اولیه درمانی را به روی  این نوزاد تازه متولد شده انجام دادند. در ادامه نیز این نوزاد به داخل آمبولانس منتقل شده و پس تمیز کردن بدن به یکی از بیمارستان‌های همان محدوده منتقل شد.

 پیگیری ها از بیمارستان نیز حکایت از آن دارد که وضعیت عمومی این نوزاد که جنسیتش پسر است، مساعد و خوب است.

مشکلات و مراقبت های لازم برای دندان در آوردن نوزاد چیست؟

هنگامی که نوزاد شما شروع به خندیدن می کند و لثه های او پیدا می شود برای والدین بسیار زیبا و دوست داشتنی است. اما هنگامی که این لبخند همراه با مرواریدی سفید رنگ باشد، این صحنه بسیار دوست داشتنی تر خواهد بود. ترتیب رویش  دندان نوزاد  در اکثر نوزادان بعد از سن شش ماهگی شروع می شود، اما این نکته را در نظر داشته باشید که مراقبت از دندان های شیری نوزاد، باید از همان ابتدا آغاز شود.

هنگامی که نوزاد دندان هایش بیرون می آید، شما بسیار سریع متوجه این موضوع خواهید شد. اکثر پدر و مادرها به دندان های شیری نوزاد خود اهمیت چندانی نمی دهند؛ زیرا بر این باورند که، این دندان ها دائمی نیستند و روزی خواهند ریخت و دندان های اصلی او رشد می کند که این یک باور غلط می باشد. در ادامه این مطلب، حقایقی در مورد دندان های شیری نوزاد برای شما بیان می کنیم تا باور شما در مورد این دندان ها به طور کامل عوض شود، همچنین ترتیب رویش دندان نوزادان به همراه تصاویر بیان شده است.

اکثر متخصصان بر این باورند که نوزاد را قبل از یک سالگی به دندانپزشک نشان دهید تا از سلامت دندان های نوزاد و لثه های او اطمینان حاصل شود. این مشاوره باعث می شود که شما با روش های مراقبت از دندان و لثه و پیشگیری از  پوسیدگی دندان  آشنا شوید.

چه زمانی دندان های نوزاد شروع به رشد می کند؟

در سه ماه اول بارداری دندان های شیری و در سه ماه دوم بارداری دندان های اصلی نوزاد تشکیل می شود. پس به این علت، مشکلاتی که در زمان بارداری برای بانوان ایجاد می شود، بر روی دندان های شیری نوزاد و یا حتی دندان های اصلی او آسیب می رساند. برخی از داروها نظیر تتراسایکلین بر رنگ و شکل دندان های نوزاد اثر منفی خواهد گذاشت، پس در هنگام بارداری قبل از مصرف خودسرانه دارو، حتماً با پزشک مشورت کنید.

اما زمان رشد دندان های نوزاد متفاوت است. برخی از آن ها در هنگام تولد دارای یک دندان می باشند. برخی دیگر قبل از چهار ماهگی شروع به در آوردن دندان می کنند. در بعضی از نوزادان نیز مشاهده شده است که در سن یک سالگی صاحب دندان شده اند، اما در اکثر نوزادان رویش دندان در سن شش ماهگی است.

ترتیب رویش دندان نوزادان

اولین رویش دندان نوزاد، دندان های پیشین فک پایین است.

اولین دندان‌ هایی که در دهان نوزاد ظاهر می‌ شود، دو دندان میانی در فک پایین است. رویش این دندان‌ ها در سن ۶ تا ۱۰ ماهگی است. هنگام بیرون زدن این دندان، صورت نوزاد بسیار زیبا و جذاب می‌ شود.

مرحله دوم، نوبت دندان های پیشین فک بالا است.

این دندان‌ ها معمولاً در سنین ۸ تا ۱۲ ماهگی شروع به رشد می‌ کند.

مرحله سوم رویش دندان های کناری بالا است.

این دندان‌ ها در سنین ۹ تا ۱۳ ماهگی شروع به رشد می‌ کند و در کنار دندان‌ های جلو در می‌ آیند.

مرحله چهارم شروع رویش دندان های کناری پایین است.

این دندان‌ ها در کنار دندان‌ های پیشین پایین رشد می‌ کنند. در سنین ۱۰ تا ۱۶ ماهگی شاهد رشد این دندان‌ ها خواهیم بود. با این دندان‌ ها لبخند نوزاد شما بسیار زیبا می‌ شود.

مرحله پنجم رویش دندان های آسیای بالایی است.

اولین دندان‌ های آسیای کودک بین سنین ۱۳ تا ۱۹ ماهگی رشد می‌ کند. این دندان در انتهای فک رشد می‌ کند و تا زمانی که این دندان در فک پایین نیز رشد نکند، هیچ کاربردی ندارد.

مرحله ششم رویش دندان های آسیای پایین است.

این دندان در انتهای فک پایین رشد می‌ کند. در سنین ۱۴ تا ۱۸ ماهگی شاهد رشد این دندان‌ ها هستیم. در این سن کودک به راحتی تمامی بیسکوئیت‌ های خود را می‌ خورد.

مرحله هفتم رویش دندان های نیش بالایی است.

این دندان‌ ها زودتر از دندان‌ های فک پایین شکل می‌ گیرند. در سنین ۱۶ تا ۲۲ ماهگی شاهد رشد این دندان‌ ها هستیم.

مرحله هشتم دندان های نیش پایینی رشد می کند.

دندان‌ های نیش پایین در سنین ۱۷ تا ۲۳ ماهگی  رشد می‌ کنند. با رشد این دندان ها، لبخند کودک کامل خواهد شد.

مرحله نهم رشد دندان های آسیای ثانویه در فک پایین است.

این دندان در سنین ۲۳ تا ۳۱ ماهگی رشد می‌کند.  درد دندان درآوردن  این دندان نسبت به بقیه دندان ها بسیار کمتر است. چون ممکن است به خاطر بازیگوش بودن کودک باشد.مشکلات و مراقبت های لازم برای دندان در آوردن نوزاد چیست؟

ببینید | حادثه دلخراش نوزاد یک روزه در جعبه کفش | رها کردن نوزاد تازه متولد شده در سطل زباله

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۲ نفر از بازدیدکنندگان
ارسال نظر: