دانشگاه صنعتی شریف

بندناف نوزادان در حیاط دانشگاه صنعتی شریف | راز وحشتناک بندناف نوزادان در دانشگاه صنعتی شریف فاش شد

بندناف نوزادان در حیاط دانشگاه صنعتی شریف | راز وحشتناک بندناف نوزادان در دانشگاه صنعتی شریف فاش شد
کدخبر : 563951

عکس‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی پخش شده از یکی از دانشگاه‌های مهم کشور، در حالی‌که در این دانشگاه گیره‌های سفیدی که‌بند ناف نوزاد به آن وصل است، در حیاط و فضای سبز آن رها شده است.

دانشگاه صنعتی شریف دانشگاهی دولتی واقع در خیابان آزادی تهران، ایران است. دانشگاه صنعتی شریف در محله طرشت تهران در نزدیکی میدان آزادی واقع شده، و پردیسی نیز در جزیره کیش در خلیج فارس دارد. دانشگاه صنعتی شریف بسیاری از بهترین دانشجویان ایران را جذب می‌کند. علاوه بر دارندگان مدال طلای دانش آموزی در المپیادهای ریاضی، فیزیک، شیمی، نجوم و کامپیوتر، هر ساله تقریباً ۱۰۰۰ نفر از بهترین رتبه‌های کنکور رشته ریاضی-فیزیک جذب دانشگاه صنعتی شریف می‌شوند. دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه MIT ایران خوانده شده‌است.

دانشگاه صنعتی شریف

بندناف نوزادان در حیاط دانشگاه صنعتی شریف

«قصه‌های مجید» را دیده‌اید؟ در یکی از قسمت‌های این سریال یکی از همسایه‌ها و مجید به دنبال یک خانه درست و درمان در بخش اعیان‌نشین شهر می گردند تا بندناف نوزاد تازه متولد شده را آنجا بیندازد تا شاید در آینده او صاحب یکی از همان خانه‌ها شود و با آدم‌های اسم و رسم‌دار شهر همراه شوند.

از آنجا که خیلی از قصه‌ها را براساس واقعیت‌های زندگی آدم‌ها می‌نویسند این قصه نیز واقعی است و در همین پایتخت خودمان عده‌ای هستند که هنوز به این خرافه باور دارند و به آن عمل و به دیگران هم توصیه اکید می‌کنند که در اجرای آن کوتاهی نکنند. کافی است یک سرچ ساده در گوگل انجام دهید خودتان متوجه می‌شوید، اگر نه از دور و اطرافیانتان بپرسید به شما انواع و اقسام نصایح را خواهند داد که با بند ناف نوزادتان چه کنید تا بخت و اقبال بلندی داشته باشد.

دانشگاه صنعتی شریف

شریف، انتخاب خانواده‌های تهرانی

عکس‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی پخش شده از یکی از دانشگاه‌های مهم کشور، در حالی‌که در این دانشگاه گیره‌های سفیدی که‌بند ناف نوزاد به آن وصل است، در حیاط و فضای سبز آن رها شده است. در این زمینه گزینه انتخابی خانواده‌ها عمدتاً هم دانشگاه شریف است که به گفته دانشجویان و نگهبانان این دانشگاه روزی نیست که در این دانشگاه به‌ویژه در ضلع شمالی آن با بندناف‌های رها شده روبه‌رو نشوند.

البته این شامل آن تعداد بندنافی نمی‌شود که خانواده‌ها امکان و فرصت دفن آنها را در فضای سبز دانشگاه به دست می‌آورند. گویا نگهبانان این دانشگاه هم از این ماجرا باخبرند و با افرادی که در آن محدوده‌ تردد دارند تا در یک بزنگاه خواسته‌شان را عملی کنند، کاری ندارند. شاید هم آنقدر مانع این کار شده‌ و نتیجه‌ای نگرفته‌اند بی‌خیال شده‌اند تا این افراد دل‌شان خوش باشد که کارشان را درست انجام داده و یکی از وظایف‌ والد فرزندی‌شان را به خوبی عملی کرده‌اند.

یکی از نگهبانان این دانشگاه که مایل به گفتن نامش نیست می‌گوید: «این کار از دهه‌ها قبل رایج بوده و هنوز هم ادامه دارد. متأسفانه بسیاری از خانواده‌ها با توسل جستن به این موضوع خرافی می‌خواهند فرزندشان وارد یک نهاد علمی و دانشگاهی شود و آن‌طور که من شنیده‌ام مراکز اداری و تجاری مثل شرکت نفت و... هم از این مسئله در امان نیست.»

دنبال خرافه نباشید

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله ‌مکارم شیرازی در پاسخ به پرسش یکی از شهروندان از دفتر این مرجع تقلید که آیا ناف نوزاد را در جای مقدسی مثل مسجد، مدرسه و... باید انداخت یا اینکه باید دفن کرد، ضمن تقبیح و خرافه خواندن این کار چنین پاسخ داده است: «می‌توانید آن را دفن کنید و دنبال خرافات نباشید.»

اینکه این کار خرافی است و رها کردن‌ بندناف نوزاد از کسی مهندس و دکتر و... نساخته و نمی‌سازد نیاز به آوردن دلیل و مدرک ندارد. علی‌الحساب پیشنهاد خود دانشجویانی که در شریف درس می‌خوانند این است که راه ورود به این دانشگاه تنها و تنها از کانال درس و داشتن پشتکار و اراده می‌گذرد.

تاریخچه دانشگاه "صنعتی شریف"

دانشگاه "صنعتی شریف" با هدف تربیت افراد متخصص متناسب با نیازهای آینده جامعه صنعتی ایران و با کیفیتی هم سطح دانشگاه‌های معتبر دنیا توسط مرحوم دکتر "محمدعلی مجتهدی گیلانی" تأسیس شد و نام آن قبل از انقلاب اسلامی دانشگاه "صنعتی آریامهر" بود. 

دکتر "مجتهدی" در آن زمان گفته بود: می‌خواهم اثبات کنم در مملکت ما جوانان با استعدادمان در دانشگاه‌های خوب « آدم حسابی» خواهند شد و این جوانان فاضل و دارای اعتماد بنفس، آنقدر قوی هستند که می‌توانند احتیاجات مملکت را مرتفع می‌کنند.

تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنایع کشور مخصوصاً صنایع سنگین و انجام پژوهش علمی وتکنولوژی در شمار دانشگاه‌های معتبر جهان به شرحی که در سالنامه‌های این دانشگاه چاپ شده است هدف از فرمان تاسیس بود.

"مجتهدی" دانشگاه را غیر دولتی اعلام کرد و هزینه‌های تاسیس آن از محل کمک‌های افراد و سازمان‌های دولتی تامین گردید. هزینه‌های اداره این دانشگاه نیز بعدها از همان محل خصوصاً شرکت ملی نفت و شهریه دریافتی از دانشجویان تامین می‌شد. در نشریه اولین سالگرد تأسیس دانشگاه مقدار کمک‌های اهدایی به دانشگاه با ذکر اسامی و اشخاص اهداء کننده از یک میلیون ریال نوشته شده بود.

در محل کنونی دانشگاه "شریف" فقط یک ساختمان جنوبی آن (اهدایی وزارت آموزش و پرورش) وجود داشت.

وسایل کارگاه وآزمایشگاه‌ها را نیز "شرکت نفت" خریداری نمود.

اساتید نیز تمام وقت و با حقوق بیش از دو برابر دیگر دانشگاه از بهترین فارغ‌التحصیلان خارج و اساتید داخل مشغول بکار شدند.

استفاده از نیرو و فکر جوان و تلفیق آن با تجربه علمی و عملی اشخاص کار کشته نه تنها باعث پایه‌گذاری یک چنین دانشگاه معتبری گردید، بلکه موجب پیدایش یک انقلاب آموزشی در سطح کشور گردید و سیستم‌های آموزشی و اداری سنتی را تا حدود زیادی تغییر داد. 

دانشگاه "صنعتی شریف" از مهرماه سال ۱۳۴۵ با در اختیار داشتن ۵۴ نفر عضو هیأت علمی (۸ نفر دکتری، ۳۸ نفر فوق لیسانس، ۳ نفر لیسانس و ۵ نفر تکنسین)فعالیت آموزشی خود را با پذیرش ۴۰۷ نفر دانشجوی پذیرفته شده در آزمون ورودی دانشگاه (با حضور ۵۳۲۱ نفر متقاضی) آغاز کرد.

دکتر "مجتهدی" در یکی از سخنرانی‌های خود گفته بود: خارجی‌ها به مملکت ما کمک نمی‌کنند. بلکه،‌ این جوانان فاضل، وطن پرست و با ایمان هستند که علاقه‌مند به ممکلت هستند و به کشور کمک می‌کنند.

منبع: همشهری آنلاین

بندناف نوزادان در حیاط دانشگاه صنعتی شریف | راز وحشتناک بندناف نوزادان در دانشگاه صنعتی شریف فاش شد

آیا این خبر مفید بود؟
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

خبر داغ روز

ارسال نظر: