در این مراسم که با حضور دکتر قادرمزی مدیرعامل «صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» برگزار شد، امیررضا هیهات بهعنوان سرپرست مدیریت عاملی شرکت مجتمع فولاد خراسان جایگزین طهمورث جوانبخت شد.
امیررضا هیهات، دانشآموخته مهندسی متالورژی دانشگاه کرمان، از مدیران باسابقه شرکت و از کارکنان مجتمع فولاد خراسان است که پیشازاین، مسئولیتهایی از جمله مدیر کنترل کیفیت، سرپرست معاونت بازاریابی و فروش، و معاون تکنولوژی را در این شرکت بر عهده داشته است.
در این مراسم همچنین با تصمیم سهام دار عمده، علی چشمی و رضا نیکروز طی احکامی جداگانه بهعنوان اعضای جدید هیأت مدیره شرکت منصوب شدند و محمد رضوی مهرآبادی در سمت خود به عنوان عضو هیاتمدیره ابقا شد.
صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بهعنوان سهامدار عمده مجتمع فولاد خراسان، هماکنون سه کرسی در هیأت مدیره شرکت را در اختیار دارد و در سالهای اخیر تلاش کرده است با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی و شایستهگزینی، موجبات رشد روزافزون شرکت را فراهم آورد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با قدردانی از طهمورثجوانبخت واعضای پیشین هیات مدیره و مدیران و کارکنان فولاد خراسان، به خاطر موفقیتهای دو سال اخیر، «انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره شرکت مجتمع فولاد خراسان را در راستای استفاده از دانش و تخصص نیروهای بومی استان، بهرسمیت شناختن ظرفیتهای موجود شرکت و سیاستهای مبتنی بر شایستهسالاری برشمرد.»
قادرمزی، مدیرعامل صندوق در آیین معرفی کادر جدید مدیریتی شرکت با بیان این که این انتصابات در ادامه مسیر تقویت بنیه مدیریتی و تخصصی مجتمع فولاد خراسان و بهرهگیری از تجربیات و توانمندیهای منابع انسانی متخصص شرکت انجام گرفته است، اظهار داشت: انتظار میرود این موضوع موجب ارتقای بیش از پیش جایگاه این شرکت بزرگ صنعتی گردد.
حامد قادرمزی افزود: تکمیل پروژه کنسانتره فولاد خراسان در سنگان، تداوم توسعه زنجیره، ارتقای تولید و بهرهوری علیرغم همهی دشواریها با استفاده از ظرفیتهای موجود و نیز تکریم و توجه به رفاه و معیشت کارکنان به عنوان پیشقراولان جبهه تولید باید در زمرهی مهمترین اولویتهای مدیریتی فولاد خراسان قرار داشته باشد.
گفتنیاست چشمی، عضو جدید هیات مدیره فولاد خراسان دارای مدرک دکترای اقتصاد و عضو هیأت علمی گروه اقتصاد «دانشگاه فردوسی مشهد» بوده است. رضا نیک روز نیز دانشآموختهی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک است؛ وی از کارکنان فولاد خراسان و پیشاز این، سمت مدیریت حوزهی زیرساخت این شرکت را عهدهدار بوده است.
0 دیدگاه